Volleybalclub WIK

Technische Commissie

De Technische Commissie van VC WIK Groot-Ammers
VC WIK Groot-Ammers beschikt over een Technische Commissie (TC) die zich actief bezighoudt met volleybalinhoudelijke zaken ten aanzien van teamsamenstellingen, trainers, trainingsgroepen, etc. De TC heeft tot doel ieder lid van VC WIK Groot-Ammers een zo passend mogelijk aanbod (zie teamindelingen en trainingsavonden) te doen op elk gewenst niveau waarbij plezier en sportiviteit samengaan met goed volleybal. Dit wil zeggen dat we ons naast het plezier ook richten op optimaal presteren waarbij je als lid de kansen krijgt om te laten zien wat je kunt en jezelf te ontwikkelen. Om dit zo goed mogelijk vorm te kunnen geven is de TC als volgt georganiseerd:

TC seniorenteams
Binnen de TC zijn er 5 leden actief met betrekking tot de senioren teams. Zij zijn verantwoordelijk voor het zoeken en benaderen van trainers voor de verschillende teams, in overleg met de trainers wordt de teamindeling bepaald en zorgen ze voor het inplannen van de trainingstijden en het opsturen van de teamopgave en teamindelingen naar de Nevobo.

TC jeugdteams
Binnen de TC zijn er 4 leden actief met betrekking tot de jeugdteams. Zij zijn verantwoordelijk voor het zoeken en benaderen van trainers voor de verschillende jeugdteams, teamindeling van de verschillende jeugdteams in overleg met de trainers, overleg met de TC leden senioren voor jeugd die in de senioren competitie gaan spelen, inplannen van de trainingstijden en het inleveren van de teamopgave en teamindelingen naar de Nevobo.
Daarnaast is talentontwikkeling een van de belangrijkste taken van de TC jeugdteams.

TC Cool Moves Volley (CMV)
Bij de jongste leden van de vereniging zijn 2 personen actief. Zij zijn eindverantwoordelijk voor het samenstellen van de verschillende CMV groepen, gebaseerd op de niveaus en daarmee samenhangende leeftijdsgrenzen van het Cool Moves Volley, het zoeken en benaderen van trainers en coaches en het opgeven van de teams voor de maandelijkse CMV-toernooien bij de Nevobo.

De TC bestaat uit de volgende personen
Senioren
Remco Reitsma
Perry Eikelenboom
Christy van Buren
Jeugd
Sander Sterrenburg (meiden)
Iris Treure (meiden)
Hermen Zwijnenburg (jongens)
CMV
Denise de Bruijn
Iris Treure

Voor vragen of opmerkingen aan de TC kun je gebruik maken van tc@vcwik.nl of spreek een van de leden aan in de sporthal.