Volleybalclub WIK

Nieuwsbrief

Voorbeschouwing thuisdag 14 maart '20

Zaterdag 14 maart is alweer thuisdag nummer 10 van het seizoen in sporthal De Reiger. In de nieuwsbrief lees je alle voorbeschouwingen van de wedstrijden van deze week en de gevolgen van het Coronavirus op bepaalde wedstrijden!

Voorbeschouwing thuisdag 1 februari '20

Zaterdag 1 februari is alweer de 8e thuisdag van het seizoen in sporthal De Reiger. In de nieuwsbrief lees je alle voorbeschouwingen van de wedstrijden van deze week!

Voorbeschouwing thuisdag 18 januari '20

Zaterdag 18 januari is alweer de eerste thuisdag van 2020 in sporthal De Reiger. In de nieuwsbrief lees je alle voorbeschouwingen van de wedstrijden van deze week!

Voorbeschouwing thuisdag 14 december '19

Zaterdag 14 december vind alweer de laatste thuisdag van dit kalenderjaar plaats in sporthal De Reiger. In de nieuwsbrief lees je alle voorbeschouwingen van de wedstrijden van deze week!

Voorbeschouwing thuisdag 30 november '19

Zaterdag 30 november vind alweer de 5e thuisdag van seizoen '19/'20 plaats in sporthal De Reiger. In de nieuwsbrief lees je alle voorbeschouwingen van de wedstrijden van deze week!

Voorbeschouwing thuisdag 9 november '19

Zaterdag 9 november vind alweer de vierde thuisdag van seizoen '19/'20 plaats in sporthal De Reiger. In de nieuwsbrief lees je alle voorbeschouwingen van de wedstrijden van deze week!

Voorbeschouwing thuisdag 2 november '19

Zaterdag 2 november vind alweer de derde thuisdag van seizoen '19/'20 plaats in sporthal De Reiger. In de nieuwsbrief lees je alle voorbeschouwingen van de wedstrijden van deze week!

Voorbeschouwing thuisdag 12 oktober '19

Zaterdag 12 oktober vind alweer de tweede thuisdag van seizoen '19/'20 plaats in sporthal De Reiger. In de nieuwsbrief lees je alle voorbeschouwingen van de wedstrijden van deze week!

Voorbeschouwingen thuisdag 28 september

Zaterdag 28 september vind de eerste thuisdag van seizoen '19/'20 plaats in sporthal De Reiger. In de nieuwsbrief lees je alle voorbeschouwingen van de wedstrijden van deze week!

Voorbeschouwingen thuisdag 13 apr. '19

De laatste van seizoen 2018/2019! En ondanks dat het maar een klein thuisprogramma is - met helaas nog veel teams met een uitwedstrijd - toch een aantal wedstrijden met mogelijke kampioenen, dus als je er bij kunt zijn; een dag om niet te missen!


In de nieuwsbrief lees je alle voorbeschouwingen van de wedstrijden van deze week!