Volleybalclub WIK

Nieuwsbrief

Voorbeschouwing thuisdag 12 oktober '19

Zaterdag 12 oktober vind alweer de tweede thuisdag van seizoen '19/'20 plaats in sporthal De Reiger. In de nieuwsbrief lees je alle voorbeschouwingen van de wedstrijden van deze week!

Voorbeschouwingen thuisdag 28 september

Zaterdag 28 september vind de eerste thuisdag van seizoen '19/'20 plaats in sporthal De Reiger. In de nieuwsbrief lees je alle voorbeschouwingen van de wedstrijden van deze week!

Voorbeschouwingen thuisdag 13 apr. '19

De laatste van seizoen 2018/2019! En ondanks dat het maar een klein thuisprogramma is - met helaas nog veel teams met een uitwedstrijd - toch een aantal wedstrijden met mogelijke kampioenen, dus als je er bij kunt zijn; een dag om niet te missen!


In de nieuwsbrief lees je alle voorbeschouwingen van de wedstrijden van deze week!

Voorbeschouwingen thuisdag 2 feb. '19

Zaterdag staat de tweede thuisdag van 2019 op het programma! Met midweekse wedstrijden op dinsdag, donderdag en vrijdag en op zaterdag weer een heerlijke thuisdag! Ben jij erbij?


In de nieuwsbrief lees je alle voorbeschouwingen van de wedstrijden van deze week!

Voorbeschouwingen thuisdag 19 jan. '19

Zaterdag staat de allereerste thuisdag van 2019 op het programma! Met midweekse wedstrijden op dinsdag, donderdag en vrijdag en op zaterdag weer een heerlijke thuisdag! Ben jij erbij?


In de nieuwsbrief lees je alle voorbeschouwingen van de wedstrijden van deze week!

Voorbeschouwingen thuisdag 8 dec. '18

Zaterdag wacht alweer laatste thuisdag van 2018! Met o.a. Jongens B2, Jongens C1 en Meisjes C1 die in hun zgn. 'kampioenskoorts' verkeren... Houden zij het hoofd koel en sluiten zij 2018 fantastisch af? In de nieuwsbrief lees je alle voorbeschouwingen van de wedstrijden van deze week!

Voorbeschouwingen thuisdag 17 nov. '18

Zaterdag wacht alweer de 5de thuisdag van het seizoen! De competitie is inmiddels lekker op gang en de stand begint al vorm te krijgen! De WIK-teams hebben weer zin om voor eigen publiek te scoren deze week! In de nieuwsbrief lees je alle voorbeschouwingen van de wedstrijden van deze week!

Voorbeschouwingen thuisdag 2 nov. '18

De 4de thuisdag van het seizoen! De competitie is inmiddels lekker op gang en de stand begint al vorm te krijgen! De WIK-teams hebben weer zin om voor eigen publiek te scoren deze week! In de nieuwsbrief lees je alle voorbeschouwingen van de wedstrijden van deze week!

Voorbeschouwingen thuisdag 13 okt. '18

De 3de thuisdag van het seizoen! De competitie is inmiddels lekker op gang en de stand begint al vorm te krijgen! De WIK-teams hebben weer zin om voor eigen publiek te scoren deze week! In de nieuwsbrief lees je alle voorbeschouwingen van de wedstrijden van deze week!

Voorbeschouwingen thuisdag 21 apr. '18

Zaterdag 21 april: alweer de 9de (volledige) en laatste thuisdag van seizoen '17/'18! In sporthal De Reiger staan er nog voldoende wedstrijden op het programma die zeer de moeite waard zijn om een bezoek te brengen! In de nieuwsbrief lees je alle voorbeschouwingen van de wedstrijden van deze week!