Volleybalclub WIK

Over VC WIK Groot-Ammers

VC WIK Groot-Ammers is een volleybalvereniging van de gemeente Molenlanden, en richt zich op de inwoners van de kernen Groot-Ammers, Langerak, Nieuwpoort en Streefkerk. De vereniging is opgericht in 1967, en kan sinds die tijd terugblikken op een rijke historie. VC WIK richt zich momenteel op 6 spelersgroepen: Heren, Dames, Jongens, Meisjes, CMV-jeugd en Recreanten. In totaal spelen er nu ongeveer 310 leden via diverse teams in competities van de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo).

 

De resultaten van de afgelopen seizoenen kun je nalezen in het jaaroverzicht. Voor resultaten van de afgelopen en komende speelweek kun je de nieuwsbrief bekijken.

 

Nog geen lid, maar heb je wel interesse om bij ons te spelen? Lees hier alles over de mogelijkheden. In dit schema krijg je alvast een indruk van teamindelingen en trainingsavonden (seizoen 2020/2021)! Naast de reguliere sportwedstrijden organiseren we op regelmatige basis diverse andere evenementen. 

 

Ben je al lid van VC WIK? Meld je dan snel aan op deze website! Door een gebruikersnaam aan te vragen kun je op onze site inloggen, en daarmee een schat aan overige informatie opvragen, zoals adresgegevens van bestuursleden en trainers.


Binnen onze vereniging stellen we diverse gedrags- en omgangsregels zeer op prijs en gaan er vanuit dat een ieder zich hierin kan vinden.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze secretaris:

Monica de Vries
T: 06-22385103
secretariaat@vcwik.nl