Volleybalclub WIK

Sponsoring VC WIK Groot-Ammers

Sinds jaar en dag is sponsoring voor elke sportvereniging van groot belang. Dus ook voor onze vereniging. VC WIK Groot-Ammers is een bloeiende vereniging met zeer veel jeugd. De beide selectieteams komen uit in de landelijke competities. Zo speelt Dames 1 in de 1set divisie en Heren 1 in de 2de divisie.

Er worden veel activiteiten georganiseerd voor jong en oud, leden en niet-leden. Zo worden jaarlijkse toernooien voor zowel bedrijven als leden georganiseerd: beachvolleybal, bedrijvenvolleybal, oliebollen klutstoernooi, enzovoort. Ook staan er bingo- en kaartavonden op het programma.

Een hoofdsponsor kent VC WIK Groot-Ammers niet. Wel zijn er bedrijven in Groot-Ammers e.o. zeer nauw betrokken bij de vereniging. Een aantal van deze trouwe partners ondersteunen de vereniging op financieel gebied. Voor deze betrokkenheid en steun zijn we als vereniging de ondernemers zeer dankbaar.

Uiteraard zijn er voor u als ondernemer of als individu ook mogelijkheden om de vereniging te sponsoren. Hieronder volgen in het kort de mogelijkheden en de voorwaarden van de verschillende sponsorvormen. Voor meer informatie en vragen kunt u altijd contact opnemen met de sponsorcommissie.

Teamsponsoring
Het is mogelijk om een competitie spelend team te sponsoren. Behalve Heren 1 en Dames 1, kan elk team gesponsord worden. Het 2e herenteam is de komende 3 seizoenen ook voorzien van een sponsor. Ieder team speelt in hetzelfde tenue. De kleding wordt door de vereniging bij de leverancier ingekocht.
Bij de sponsoring hoort de aanschaf van wedstrijdtenue (broek en wedstrijdshirt) door de sponsor. Dit kan uitgebreid worden met inspeelshirts, trainingspakken en tassen. Als sponsor kunt u de shirts laten bedrukken met uw naam en logo. Uiteraard kunnen ook de trainingspakken en tassen worden hiervan worden voorzien. De termijn bedraagt minimaal 3 seizoenen.

Daarnaast vragen wij als vereniging een extra bijdrage welke verdeeld kan worden over deze 3 jaren. Hierin wordt onderscheid gemaakt in de sponsoring van seniorenteams en jeugdteams.

  • Senioren: EUR 1.000,00
  • Jeugd: EUR 500,00
Het bedrag voor een seniorenteams kan deels d.m.v. bordsponsoring aan u berekend worden (zie bordsponsoring). Voor juniorenteams geldt dit niet.

Bordsponsoring
In de sporthal staan de sponsorborden tijdens alle thuiswedstrijden van VC WIK Groot-Ammers de hele dag langs de velden. Het bord wordt gemaakt van trespa en heeft de afmetingen 80 cm. hoog x 200 cm. breed. Wanneer u besluit om bordsponsor te worden, dan zullen wij als vereniging de kosten voor uw bord op ons nemen. Hierbij gaan we er vanuit dat u dan minimaal 3 jaren onze bordsponsor zal zijn voor EUR 195,00 per jaar. Op uw bord is plaats voor uw logo, adres, werkzaamheden, etc. Zie een overzicht van onze huidige bordsponsors.

Vriend van VC WIK
Een vriend van WIK heeft als doel de gehele vereniging als ondernemer of individu extra financi�le steun te verlenen, zodat alle activiteiten gewoon door kunnen blijven gaan. Als lid van de �Vrienden van WIK� kun je een mooie vermelding krijgen op een speciaal bord dat hiervoor wordt gemaakt in de kantine van sporthal De Reiger. Het belangrijkste is natuurlijk dat je als lid van deze club bijdraagt aan de vereniging.


Hoe word ik lid?
Om lid te worden van de �Vrienden van WIK� vragen wij bijgevoegd formulier in te vullen en in te leveren bij de sponsorcommissie. Als lid van de �Vrienden van WIK� vragen wij een bijdrage (zelf te bepalen) per seizoen. Besluit je geen �vriend� meer te willen zijn van de vereniging, dan kun je je afmelden door een mail te sturen naar de sponsorcommissie.

Sponsoring bedrijvenvolleybaltoernooi
Jaarlijks wordt aan het einde van het jaar (medio november) en aan het begin van het jaar (medio februari) in sporthal De Reiger een bedrijventoernooi georganiseerd voor bedrijven uit de regio Alblasserwaard. Elk jaar doen er verdeeld over 2 avonden zo'n 30 tot 35 teams mee. Een ware happening voor de echte volleyballer, maar juist de niet-volleyballers beleven ook prima avonden! Als sponsor kunt u een financi�le bijdrage leveren aan dit toernooi. Voor sponsoring van dit toernooi vragen wij een minimale bijdrage van EUR 750,-. Naast een kosteloze deelname wordt uw bedrijfsnaam gekoppeld aan dit toernooi.

Informatie | contactpersonen
Voor meer informatie over bovenstaande kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie via sponsorcommissie@vcwik.nl.

Bestemming
Hoofdbestemming voor uw sponsorgeld is onze jeugd! Met ruim 300 leden zijn we een grote volleybalvereniging. Van de ruim 25 spelende competitieteams zijn er ongeveer 13 jeugdteams! We hebben een grote jeugdafdeling waarin veel talent aanwezig is. Dit talent willen we zo goed mogelijk begeleiden. Hiervoor zal er dus 2 x per week getraind moeten worden, er moeten gemotiveerde trainers en coaches aan de slag en er wordt door diverse teams aan (beker)toernooien meegedaan! Geld hiervoor is dus belangrijk en wordt ook voldoende gebruikt voor de jeugd.

Ook begeleiding van de jeugd als zij doorstromen naar seniorenteams is belangrijk. Zo bestaat er bij zowel de dames als de heren een talententeam waarbij gediplomeerde trainers voor de groep staan. Vanuit deze teams is het dan ook de bedoeling dat diverse Wikkers weer doorstromen naar Dames 1 of Heren 1. Zolang we hier veel aandacht aan kunnen geven zal er uiteindelijk ook veel talent in Groot-Ammers blijven zodat ons eerste dames- en herenteam later met veel jeugdig enthousiasme op een goed hoog niveau kan blijven presteren.