Volleybalclub WIK

Nieuws

Zaalwachten tot eind oktober staan online
Alle zaalwachten t/m eind oktober zijn door de Zaalwachtcommissie ingepland! Kijk snel onder de link 'zaalwacht' wanneer jij ingepland staat.
Lees verder...

Start zaalseizoen VC WIK 2021-2022
Het indoor volleybalseizoen gaat vanaf maandag 30 augustus weer van start en daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee (check hier de teamindelingen en trainings- en wedstrijdtijden)! Helaas hebben we nog steeds met andere omstandigheden te maken dan we van oudsher gewend zijn. hierbij een aantal aandachtpunten.
Lees verder...

VC WIK beach | Programma leden-, familie- en vriendentoernooi | 21 augustus 2021
Zaterdag is het dan eindelijk weer zover: ons overheerlijke beachtoernooi; de WIK-dag! Een bomvolle dag met talloze interessante wedstrijden. Klik hier voor de wedstrijdschema's.
Lees verder...

VC Wik zomerprotocol
Op 26 juni wil het kabinet wil de 4e stap van het openingsplan in laten gaan. Vanaf dat moment is bijna alles weer mogelijk en daar zijn wij natuurlijk hartstikke blij mee!
Lees verder...

Algemene Ledenvergadering | donderdag 1 juli 2021
Op donderdag 1 juli a.s. wordt de jaarlijkse ledenvergadering weer gehouden, dit keer in Zaal Mourik (Kerkstraat 18, Groot-Ammers) om 20:00 uur. De vergaderstukken zijn op aanvraag verkrijgbaar via secretariaat (secretariaat@vcwik.nl).
Lees verder...

Voorlopige teamindelingen, trainings- en wedstrijdtijden 2021/2022 - update 29-06
Seizoen 20/21 is een seizoen om snel te vergeten, de TC is daarom al weer druk bezig met het voorbereiden van het nieuwe seizoen, 2021/2022. Hierbij presenteren ze jullie de voorlopige teamindelingen, trainings- en wedstrijdtijden 2021/2022: zie schema.
Lees verder...

VC WIK | Buitensporten tot en met 26 jaar en vanaf 27 jaar (update 17-05)
Vandaag is bekend geworden dat de aangekondigde versoepelingen omtrent het coronavirus definitief doorgevoerd zullen worden met ingang van woensdag 19 mei.
Lees verder...

[1] 2 3 4 .... 171

Agenda