Volleybalclub WIK

Nieuwsbericht

Rechten
Het aantal aanmeldingen van leden staat inmiddels op 35, en dat moeten

genoeg mensen zijn om de WIK-site levendig te houden. Om dit wat meer te stimuleren heb ik van alle personen die zich hebben aangemeld de rechten opgekrikt. Aan de teampagina's (die jullie ook zelf mogen aanpassen) wordt nog hard gewerkt. Op dit moment kan iedereen wel:- polls aanmaken

- agendapunten aanmakenNa het inloggen wordt de menuoptie onderhoud beschikbaar. Mis je nog rechten, stuur dan even een e-mail naar wolst@hetnet.nl.Belangrijk:

- Het is niet de bedoeling dat er elke dag een nieuwe poll

verschijnt. Als je een leuk idee hebt voor een poll, wacht dan even tot de huidige poll lang genoeg heeft gestaan zodat het grootste gedeelte van de leden erop heeft kunnen stemmen.

- In de agenda kunnen ook wedstrijden worden toegevoegd. Deze komen straks ook terug op de teampagina en kunnen dus al wel worden toegevoegd als je tijd over hebt. Let er wel op dat als je de agenda raadpleegt de wedstrijden standaard niet zichtbaar zijn (hiervoor moet je het zoekfilter aanpassen). Controleer dus eerst met het zoekfilter of de wedstrijd al niet is toegevoegd door een teamgenoot. Het invoeren van je wedstrijden is zeker nuttig omdat deze op de teampagina zullen worden gebruikt om wedstrijdverslagen te publiceren.
Geschreven door www.Tuureluur.nl op 23 januari 2003 04:06 - 2158 keer gelezen

Terug