Volleybalclub WIK

Nieuwsbericht

Einde voorbereiding nadert!
Na een intensieve voorbereiding komt de vorm van onze dames weer langzaam op het gewenste niveau. Ondanks dat er nog verschillende dames op vakantie, of net terug, zijn hebben we inmiddels 7 wedstrijden achter de rug. Tegenstanders uitkomend in de 1e divisie en 2e, 3e divisie vormden een mooie mix om diverse zaken uit te proberen en om speelsters die na lange tijd weer aansluiten bij het team de mogelijkheid te geven om ' minuten te maken ' . 
Dit alles brengt ons aanstaande zaterdag 17 september op de eerste echte krachtmeting, de eerste ronde van de nationale beker. In Woerden zullen we de strijd aan binden met Thor D1, vtc Woerden D1 en Volley Meerkerk D1, zij zullen onze tegenstanders zijn. Dat we deze wedstrijden serieus benaderen blijkt wel uit het feit dat de dames zich vrijdagmiddag terug trekken op een camping in Katwijk om zich aldaar, in stilte, voor te bereiden op deze battle. De ontlading zaterdagavond zal groot zijn en Katwijk zal op zijn grondveste trillen als de Dames de volgende ronde halen, blijkt dit niet te lukken dan zal Katwijk nog steeds trillen en beven na het bezoek van onze dames. 
Al met al hebben we onze tijd weer nuttig doorgebracht en zullen wij er alles aan doen om ook deze competite weer aan 'klantenbinding' te doen. 
Ik zie jullie graag weer in de zaal op 1 oktober bij onze eerste thuiswedstrijd. Eerder kan natuurlijk ook, zaterdag in Woerden en/of zaterdag 24-09 in Gouda.

Remco
Geschreven door Remco Reitsma op 12 september 2016 22:06 - 564 keer gelezen

Terug