Volleybalclub WIK

Nieuwsbericht

Jongens A loopt tegen een nederlaag aan
Kraftwell Symmachia JA1 - VC WIK Groot-Ammers JA1

4 februari, het is zover. Als we deze winnen zetten we een redelijke stap om weer kampioen te kunnen worden. We gingen aan de late kant vanuit Groot-Ammers weg op naar Roosendaal, wat toch nog een uur rijden is. Daar aangekomen moesten we snel omkleden om vervolgens de wedstijd in te gaan. We hadden weinig tijd om warm te worden, want de tegenstander was al bijna klaar met het inslaan. We begonnen dus koud aan de wedstrijd en gebruikte de eerste set om warm te worden.

In de eerste set kwamen we ver achter te staan. We kwamen goed terug maar dit was net te laat om de set binnen te slepen. De eerste set ging naar Kraftwell met 25-19.

De tweede set begonnen we sterk en kwamen we zelfs op voorsprong. Daarna ging het aardig gelijk op, en met een spannend einde wisten de boys uit Ammers de set binnen te halen met 24-26 winst.

Derde set ging in het begin redelijk hetzelfde als het einde van de tweede set. Maar later in de set gingen we eigen fouten maken waarvan de tegenstander weer profiteerde, en daarom ook de derde set te pakken met 25-17.

De vierde set hadden we de moed nog niet opgegeven en ging het weer redelijk gelijk op. We waren aan elkaar gewaagd en maakte goede rally’s. Uiteindelijk was Kraftwell een stukje beter dan wat we in de eerste helft van de competitie gewend waren. Het werd in de vierde set een krappe winst voor Kraftwell.

Zo eindigde de wedstijd jammer genoeg in een 3-1 verlies. Op naar de volgende wedstrijd die op 4 maart in Hendrik-Ido-Ambacht gespeeld moet worden.

Geschreven door #12 Bas de Jager

Geschreven door Robbin Vink op 10 februari 2017 18:49 - 514 keer gelezen

Terug