Volleybalclub WIK

Nieuwsbericht

Op weg naar de 2e klasse
Groot-Ammers Zaterdag 21 januari was het weer zo ver.. voor de 2e keer dit jaar mochten we de wei in en wel thuis tegen DVO. Waar er uit nog nipt verloren werd gingen de AHC-leden er vanuit dat het deze keer wel moest gaan lukken. Met wat misplaatste arrogantie en nergens op gebaseerde zelfvertrouwen begonnen we aan de wedstrijd. Al gauw keken we tegen een achterstand aan maar door 2 zeer tactische time-outs genomen door niemand anders dan de vader van de groep konden we nog goed terug komen. Helaas was het DVO dat aan het langste eind trok en de set binnen harkte met 27-29

Na deze domper stond de AHC weer met beide benen op de grond en de arrogantie en het zelfvertrouwen was dan ook totaal verdwenen.. wat niet meer dan terecht is als je dit seizoen nog maar 2 keer hebt weten te winnen en na 17(!!) wedstrijden nog maar 20 punten hebt en stijf onderaan staat. Ah fijn.. set 2 verloren we dan ook met 20-25.

Set 3 was de lol weer terug in de groep.. beetje lachen.. beetje kafferen tegen de tegenstander en de scheidsrechter afgewisseld met vrolijke liedjes.. DVO was helemaal van de wijs gebracht en de AHC wist het gewoon deze set te winnen.. ongeloof heerste in Sportpaleis de Reiger. Set 4 ging zoals verwacht naar DVO en wist de AHC weer een nederlaag achter hun naam te zetten.. het gaat lekker zo!! Op naar de 2e klasse!!

Na het schrijven van dit verslag zijn er ondertussen ook weer 4 wedstrijden gespeeld.. in de vorige verslagen zijn deze wedstrijden na te lezen.. maar u zult de uitslag wel kunnen raden.

Volgende week spelen we tegen onze vrienden uit Rotterdam.. uit verloren we zeer kansloos met 4-0!! Maar de AHC zal er staan om u weer een vermakelijke dag te bezorgen.. zowel in het veld als in de kantine! Tot dan!!
Geschreven door Sebastian Krall op 13 maart 2017 09:56 - 758 keer gelezen

Terug