Volleybalclub WIK

Nieuwsbericht

alleen maar hoogtepunten bij de AHC
de rede dat ik bij de AHC speel is eigenlijk heel simpel, mij werd voor ik begon te volleyballen verteld dat je bij de AHC van hoogtepunten verzekerd bent, nu is vanaf het eerste begin elke zaterdag al een hoogtepunt maar zaterdag wat het toppunt, na een periode van droogstand pakte we eindelijk weer eens punten. (twee wel te verstaan) tegen 'bewegen voor jou''H1 aparte verenigingsnaam trouwens maar dat terzijde.
het tweede hoogtepunt kwam even na de wedstrijd toen Cor na enige tijd op zijn telefoon staren erachter kwam dat we nu eindelijk officieel gedegradeerd zijn. dit ging gepaard met gejuich van de tegenpartij die een tafeltje verderop zat. we werden zelfs gefeliciteerd door de dienstdoende barvrouw met een brouwsel van de gelegenheids middenman van het tweede herenteam, een brouwsel dat in regio vlaardingen bekend staat als vulcaanbier. hoewel we dit natuurlijk allemaal wilde proeven kwam het glas niet verder dat de eerste die hem vast had omdat bij de AHC de regel geld: als je een glas te pakken krijgt, drink je hem leeg.
de wedstrijd die aan deze avond ging werd gezien als een moeilijke. puur omdat alle wedstrijden voor ons moeilijk zijn, maar al snel werd ons duidelijk dat we lekker op dreef waren dus begon het geloof in punten al in de eerste set. helaas ging deze nog verloren maar de tweede was het raak, door de tegenstander een beetje van de wijs  te brengen op de bekende sportieve manieren van de AHC. zelfs set drie werd binnen gesleept en we begonnen te denken dat we zelfs de wedstrijd in vier sets zouden kunnen winnen, helaas was dat te mooi voor woorden. er moest dus een vijfde aan te pas komen. helaas kwamen we er te laat achter dat deze beslissende set maar tot 15 punten gaat en dus stonden de mannen van ' bewegen voor jou' plots te juichen alsof ze gewonnen hadden, helaas was dat ook zo, maar de vreugde om de twee gewonnen sets was groot genoeg om het te vieren in de kantine, na afloop van de afpilsronde bleek dat iemand met verstand van waardevolle spullen het had voorzien op onze bidonkrat welke nu te koop is bij veilinghuis Cristie's. graag willen we deze krat teug maar zijn de financiele middelen niet beschikbaar.

zaterdag 1 april zijn we weer in onze reiger te bewonderen ( en nee dit is geen grapje) 
rond de klok van 5 treden we aan tegen OKK uit hardinxveld-giessendam.
komen jullie ons weer aanmoedigen? 


Geschreven door Rik de Graaf op 28 maart 2017 22:16 - 723 keer gelezen

Terug