Volleybalclub WIK

Nieuwsbericht

Erasmus Volley
Donderdag 8 november, een wedstrijd in Rotterdam om 21:30. Wat een kaktijd. We begonnen al dat we niet om 21:00 de zaal in konden, omdat sommige mensen nog probeerden een bal in de korf te gooien.Ah fijn, de eerste set.

De eerste set begonnen we sterk, met behulp van de fantastische serves serie van Ronaldo die er 6 achter elkaar aan de andere kant van het legde zonder dat de bal terug kwam. Deze serie was niet genoeg want de studenten uit Rotterdam kwamen al snel terug en gingen net voor het einde over ons heen. De set eindigde in 25-23De tweede set was een soort uithuilset voor de mannen uit ammers en dat werd gebleken uit het spel wat we lieten zien. De set was zeer droevig en dus niet heel vee bijzonders over te vertellen.

De tweede set eindigde in 25-9De derde set gingen we met goede moet weer van start, met hier en daar een wissel, we wisten dat als er nog een winst in Rotterdam behaald kon worden door deze set en de volgende sowieso te winnen, om er nog een 5 setter uit te halen. Maar de mannen van Erasmus waren ook deze set te sterk en ook deze set verloren we. 25-21De vierde set ging een beetje hetzelfde als de derde set en het ging weer gelijk op, totdat we bij de big-points aankwamen. De Rotterdammers hielden het hoofd koel en sleepten de vierde set ook binnen met weer 25-21.Kortom was het een hele droevige wedstrijd waar we op elkaar liepen te mopperen. Maar goed, op naar de volgende wedstrijd die plaats vindt in Zundert (bijna BelgiŽ) om 21:00 Ďs avonds, dus als u zin hebt, kom dan 15 november naar Zundert. Tot dan

Nr 9 Bas de jager
Geschreven door Jelle Otten op 11 november 2018 17:13 - 707 keer gelezen

Terug