Volleybalclub WIK

Nieuwsbericht

WIK-dag prooi voor Winter is coming, AHC+, De Bennies en B-Boys
Met een zonovergoten WIK-dag werden afgelopen zaterdag de jaarlijkse toernooien afgesloten. Een prachtige dag met 20 deelnemende teams en een druk bezochte BBQ na afloop.

Poule A
Een heerlijke poule met prachtige wedstrijden leverde een niet geheel verrassende finale op: Winter is coming vs. Masterberen. Het was een spannende finale met uiteindelijke winst voor Winter is coming.Even afhankelijk van de animo volgend jaar lijkt het er in ieder geval wel op dat Weer net niet een stapje terug moet gaan doen.
 1. Winter is coming
 2. Masterberen
 3. JAPB-en
 4. Trieste vruchtenP
 5. Weer net niet
Poule B
Meerdere favorieten waren op voorhand in deze poule. Er werd flink gestreden voor een plaats in de finale. Het waren de Polderboys en AHC+ die de finale wisten te halen. De Polderboys bleken moegestreden en de AHC+ denderde er overheen: 15-3. Daarmee zal er na jaren van afwezigheid weer een plekje vrij komen in de hoogste poule van de WIK-dag voor de AHC+.
De op respectabele leeftijd gekomen mannen van Nog net niet kansloos konden die naam helaas niet waarmaken en zullen een treetje lager spelen in de volgende jaargang.
 1. AHC+
 2. Polderboys
 3. Yo Cameltoe
 4. Nettels 3.0
 5. Nog niet niet kansloos
Poule C
Ook in deze poule was het spannend. Favoriet PTB redde de finale net niet. Deze 2 plaatsen werden namelijk ingenomen door De Bennies en de WIK-sterren. Ondanks de ervaring leggen laatstgenoemde het toch af tegen De Bennies. L'amour Toujours kende een moeilijke middag en gaan volgend jaar in trainigskamp.
 1. De Bennies
 2. WIK-sterren
 3. PTB
 4. De Gehaktballen
 5. L'amour Toujours
Poule D
Een spannend en toffe poule! Bij Min IDB was het duidelijk dat de meiden Ingrid misten; ze moesten genoegen nemen met plaats 5. De finale tussen de B-Boys en De Zandlopers was een spannende met uiteindelijk de vrienden van B-Boys die met de gouden beker er vandoor gingen!
 1. B-Boys
 2. De Zandlopers
 3. Hot en Zot
 4. Recreanten
 5. Min IDB


Poule B | nummers 1, 2 en 3


Poule C | nummers 1, 2 en 3


Poule D | nummers 1, 2 en 3

Geschreven door Cor van Aken op 24 juni 2019 18:00 - 269 keer gelezen

Terug