Volleybalclub WIK

Nieuwsbericht

Krimpen
Goedendag, 

Op 12 oktober was het al weer tijd voor de 2e thuiswedstrijd van het zo prachtige heren 2. Na het genot van een bak (dure ) koffie en andere versnaperingen, die hard nodig waren i.v.m. piraten feest en de paardenmarkt. Met een aantal brakke koppies inlopen en inspelen viel het maar weinige op dat de scheidsrechter van dienst zich niet had gemeld, na een tijdje had toch nog 1 van de 2 scheidsrechters zich bereid gevonden om te komen fluiten en zo kon de wedstrijd beginnen.

Set 1 begonnen we met: Opa, Brambo , Vinner, Thijs, Maris, Kwetsbare Chris en Tim. Na een goed begin van de set met een paar goede series vanaf de achterlijn hadden we een klein gaatje tegen over Krimpen. Dit werd snel weer gedicht doordat onze pass niet goed lag. Ook waren de sets en het oplossend vermogen niet goed genoeg, kortom een 25-18 verlies. Een positief punt was het prachtige debuut van onze nieuwe Poolse aanwinst: Lucas.

Set 2 De net uit Amerika terug gekeerde PP mocht het veld betreden en aan het begin wierp dit zijn vruchten af. Dit sloeg om en de sfeer werd slechter. Dit resulteerde in een 25-16 verlies.

Set 3 en 4 gingen een stuk beter, de sfeer was terug en bas had een hele goede inval beurt op de diagonaal. We wonnen allebei deze sets met 25-23 en 25-19.
Set 5 was de energie op en zat de echte wil om te winnen er niet echt meer in en was het verlies helaas daar namelijk: 15-10

Volgende week voor de beker tegen Volley2be en dit keer hopen wel van ze te winnen!
#6 Tim

Geschreven door Jelle Otten op 16 oktober 2019 21:24 - 514 keer gelezen

Terug