Volleybalclub WIK

Nieuwsbericht

Initiatief vanuit de leden - Tikkie voor VC WIK'kie
Vanuit het bestuur heeft iedereen bericht ontvangen dat over de periode maart t/m mei slechts de helft van de contributie ge´nd wordt. Een mooi gebaar van ons bestuur. Zij zijn dit namelijk niet verplicht om te doen maar wil graag haar leden tegemoet komen in deze onzekere tijden.

Vanuit de leden kwam het geluid dat zij met alle liefde de volledige contributie zouden willen betalen om zo onze vereniging een 'financieel' hart onder de riem te steken. Om dat per individu te verwerken is een onmogelijkheid voor de ledenadministratie. 

Daarom  hebben verschillende leden het initiatief 'een Tikkie voor VC WIK'kie!' opgezet .

Hieronder vind je een Tikkie waar je zelf een bedrag in kan vullen en zo een bijdrage kan doen. 
Om een set-up te geven het verschil in contributie is EUR 20,35. Je bent vrij om op een ander bedrag te scoren..via deze link. (Tikkie is gekoppeld aan rekeningnummer van de vereniging).

Elke bijdrage, klein of groot is van harte welkom. Zo kunnen wij als leden en niet-leden zorgen dat onze vereniging deze crisis door komt en wij op enig moment zonder zorgen weer met z'n allen in de sporthal onze favoriete sport kunnen beoefenen! 

Vanzelfsprekend is dit volledig vrijwillig en is dit niet meer dan een goedbedoeld initiatief vanuit een aantal leden met een groot hart voor de vereniging'.

Vragen over deze actie: webcommissie@vcwik.nl. Algemene vragen over de corona-crisis en volleybal: bestuur@vcwik.nl

Geschreven door Ron van Arkel op 21 april 2020 09:46 - 363 keer gelezen

Terug