Volleybalclub WIK

Nieuwsbericht

BREAKING NEWS SEIZOEN 2020/2021
Terug van weggeweest. Vorig jaar te zien langs de kant als teller, maar aankomend seizoen zal ze ons vermaken met de snoeiharde ballen zoals je van haar gewend bent. Na een jaar revalideren van haar kruisband reconstructie, is ze klaar om weer te knallen. Niet alleen als speelster, ook als trainer/coach is zij actief binnen de vereniging. Volgend jaar zal zij samen met @Jelle de talentjes van meiden A onder haar hoede nemen. Ze is ook altijd in om een rondje te skeeleren. Met een record van 18km binnen het uur zijn er weinig die haar bijhouden. Volgend jaar begint ze aan haar laatste jaar op de middelbare school, om zo hopelijk haar HAVO-diploma binnen te harken. Hierbij presenteren wij onze eerste speelster, de nummer 2: Mayke den Ouden.

Eén van de speelster die al eeuwen in Dames 2 speelt. Ze begint dit jaar aan haar vijfde seizoen in dit team. Deze diehard is dagen in de sporthal te vinden om zelf te spelen, of om te kijken. Ze probeert altijd positieve energie in het veld te brengen. Jullie zullen haar vast herkennen aan haar doortikballetjes, waarmee zij graag een puntje mee wil pakken. Ze zal dit jaar weer te zien zijn op de Spel(t)verdelers positie.Ze houdt van zonnig weer, en gaat voor haar stage het liefst naar warme plekken. Ook vindt ze een Liefmansje op zijn tijd erg lekker. Als twee willen wij aan u presenteren, de nummer 3 van dit jaar: Spelt, Marielle Spelt.

Al vaak stond ze bij ons in het veld en was eigenlijk al helemaal geïntegreerd in het team, maar vanaf volgend seizoen maakt ze officieel deel uit van het team. Tot vorig jaar was ze te zien op de passer-loper positie, maar vanaf volgend seizoen maakt ze een carrièreswitch. Vanaf nu kunnen jullie haar bewonderen op de diagonaal positie. Momenteel is ze druk bezig met het halen van haar rijbewijs, dus we hopen dat wij over een tijdje een nieuwe chauffeur in ons midden hebben! Volgend jaar switcht ze niet alleen van positie, maar ook van school. Deze knappe kop heeft dit jaar haar VWO-diploma gehaald en begint volgend jaar aan haar studie op de universiteit. Hierbij stellen we onze nummer 5 voor, Loïs van Kooten!

Svenja, Sven-nee, ook dit jaar doet ze weer mee! Degene die het langst in dames 2 zit, ons omaatje, is ook volgend jaar weer van de partij. Momenteel zit ze in het gips, door een klein incidentje met een skateboard, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat zij over een paar maanden weer fit is. Ook leuk om te weten, uit onze gegevens blijkt dat Svenja verantwoordelijk is voor de meeste netfouten van afgelopen seizoen. Gelukkig maakt ze dat weer helemaal goed met haar goede services.#ICanNotStayAtHomeImANurse past helemaal bij Svenja, want als zij niet aan het volleyballen is, is zij te vinden op haar werk in het verzorgingshuis, waar zij met veel liefde zorgt voor ouderen. Hierbij presenteren wij onze eerste middenspeelster, #7 ,van dit seizoen: Svenja Huizer!

Deze hardhitter behoorde eigenlijk al tot het team. Het zal u dan ook wel niet verbazen dat zij vanaf aankomend seizoen een vaste kracht zal zijn op de diagonaal positie. Alsof een nieuwe speelster in dit team niet genoeg is, heeft zij de eer om aan de fluit cursus te beginnen! #BedanktTalith Ze is altijd in voor een drankje en houdt er ook van om een feestje mee te pakken.Pas heeft deze sportieveling haar opleiding Sport en Bewegen afgerond en gaat nu ervaring opdoen door te werken. Een van haar favoriete landen is Zuid-Afrika, waar ze heeeel lang geleden zelfs een tijdje heeft gewoond. Hierbij presenteren wij de nummer 8: Talitha Terlouw!

Iemand waar we niet omheen kunnen. Tenminste, als ze haar duimbrace bij zich heeft. Sinds vorig seizoen deel van het team op de passer-loper positie. Zeker een van de sfeermakers in het team. Het is echt genieten wanneer ze weer eens een bal keihard binnen de lijnen vuurt. Buiten volleybal houdt ze van festivals en feestjes, waar ze wel eens op de bar staat te dansen. Als zij dan binnenstapt, zie je menig mannenhoofd draaien. Hierbij presenteren wij u, de nummer 9: Marise ‘Marrie’ van Zijl

Geretourneerd vanuit het eerste. Deze lange dame heeft veel kracht en legt slimme balletjes weg. Met haar snoeiharde ballen en haar goede inzicht hopen wij weer mooie punten binnen te halen. Ook is zij de tweede persoon die haar kunsten op de bok mag laten zien; zij is ook de uitverkorene om aan de fluit cursus te beginnen. #BedanktMichelleZe heeft dit jaar haar coronadiploma gehaald en gaat volgend jaar beginnen op de universiteit, maar vraag haar niet waar. Ze vindt het altijd gezellig om een drankje te doen en zegt ook geen nee tegen een feestje. Hierbij presenteren wij u, de nummer 12: Michelle te Hennepe.

Haar tweede jaar in dames 2. Ze is bekend om haar tipballen. Ze zorgt voor sfeer in het team en is zeer gemotiveerd om beter te worden. Ze is niet alleen actief bij VC WIK, maar ook bij WIK gym. Een echte wikker dus! Binnen het veld veel kwaliteiten, buiten het veld zijn ze zeker ook te bewonderen. Ze houdt van een hapje en een drankje, en helemaal in Gambia. Ze heeft daar ook niet voor niks een paar maanden doorgebracht ;) Ze staat bekend als degene die altijd in is voor de drankje.Hierbij presenteren wij u, de nummer 19, Yolande ‘Yo’ Mouthaan

Iemand die niet te missen is in het team. Onwijs fanatiek en wil altijd het beste uit zichzelf, en het team halen. Haar serviceseries zullen we dit seizoen zeker nodig hebben in de promotieklasse. Ze is momenteel druk bezig met haar PABO, waar ze elke dag weer met leuke verhalen kleedkamer binnenstapt. De combinatie PABO met de jeugdcommissie bij wik sluit daarom goed op elkaar aan. Afgelopen jaar was ze jammer genoeg een tijd uitgeschakeld door een enkelblessure, en zal dit jaar weer te bewonderen zijn met een mooie brace. Hierbij presenteren wij aan u: Anne ‘Aantjes’ Reitsma , de nummer 22

De kleinste van het team. Het zal u dan ook niet verbazen dat zij in het rode shirt van de libero speelt. Dit shirt zit haar wel een stuk beter dan het roze inspeelshirt, die toch net een tikkeltje te groot was. Eén van de weinigen die niet oorspronkelijk bij wik vandaan komt. Dit jaar zal ze de passlijn neer gaan zetten met de passer-lopers.Ze gaat volgend jaar een horeca opleiding volgen in Breda. Zij werkt al in een restaurant, dus dit sluit goed aan. Hierbij presenteren wij aan u, de nummer 23: Shannon Kras.

Te zien in Dames 1 en Dames 2. Deze dame zal aankomend jaar gaan dubbelen. Ze zal onze aanvalsters voorzien van snelle set-ups op de spelverdeling. Daarnaast zal ze menig tegenstander omver vlakken met haar goede services. Ze werkt bij de mac, dat kan zeker nog van pas komen na een uitwedstrijd. Daarnaast studeert ze Politicologie in Den Haag. De laatste speelster die wij u willen presenteren: Zerina Huizer. De nummer 29.

Wat is een team zonder coach en een coach zonder team? Vorig jaar is hij met ons erin geslaagd om na zes jaar te promoveren naar de promotieklasse. Aankomend jaar mag hij zijn coachkunsten weer laten zien. Altijd in voor een biertje, of twee, dus dat belooft weer een gezellig seizoen te worden. Wij hebben er in ieder geval vertrouwen in!Wij willen u voorstellen, de enige man van dit team (wat ie best gezellig vindt): Coach (!) Robbin ‘Vinner’ Vink
Geschreven door Mayke den Ouden op 15 juni 2020 10:01 - 603 keer gelezen

Terug