Volleybalclub WIK

Nieuwsbericht

VC WIK beach | uitnodiging WIK-dag beachvolleybal zaterdag 22 augustus
Eerder dit jaar kon de altijd zo gezellige WIK-dag geen doorgang vinden vanwege maar verkeren we nu gelukkig in iets vrijere omstandigheden en daarom heeft de Beachcommissie gemeend om dit toernooi toch te organiseren.

Let wel; momenteel loopt de vergunningaanvraag bij Gemeente Molenlanden (en de veiligheidsregio) nog en is er nog geen groen licht voor het mogen organiseren van het toernooi. Echter vanwege vakanties leek het de Beachcommissie wijs om de uitnodigingen toch de deur uit te doen, opgaves en deelnames te ontvangen en alvast met de voorpret te beginnen. Bij groen licht staan we dan gesteld voor 22 augustus!

Als het toernooi georganiseerd mag worden zal (natuurlijk) met de benodigde maatregelen moeten gebeuren. Op voorhand willen daarin jullie medewerking al vragen, denkend aan 1,5 m. afstand bij het bestellen van je drankje, het ophalen van een broodje en het genieten van de zon op het mooie grote grasveld bij de Anton den Hartog velden. Slag om de arm blijft dus echter wel de goedkeuring vanuit Gemeente Molenlanden.

Klik hier voor de uitnodiging en het inschrijfformulier!
Geschreven door Mark Brand op 22 juli 2020 08:32 - 355 keer gelezen

Terug