Volleybalclub WIK

Nieuwsbericht

Start wedstrijdseizoen VC WIK - Corona protocol VC WIK
Sinds enkele weken zijn we weer lekker aan het volleyballen in de zaal en nu staan de eerste wedstrijden op het programma. Ook bij de wedstrijden hebben we met andere omstandigheden te maken dan we gewend zijn. Wij willen een veilige sportomgeving voor iedereen, risicogroep of niet. We willen ervoor zorgen dat de sporthal openblijft voor onze wedstrijden. De volgende regels en afspraken dragen daar aan bij. We rekenen op jullie medewerking, samen moeten we het doen.

Communiceer eventuele aandachts- en verbeterpunten met het bestuur. Wij hopen op een mooi zaalvolleybalseizoen ondanks de 'bijzondere' omstandigheden. Uiteindelijk is iedereen zelf verantwoordelijk voor het handhaven van de maatregelen. Als je het niet voor jezelf doet, doe het dan voor een ander. Aan alle ouders het verzoek om het protocol met uw kind(eren) door te nemen.

Zodra er tot aanpassing van de maatregelen (regionaal of landelijk) wordt besloten, worden bovenstaande richtlijnen geactualiseerd. In alle gevallen waarin dit protocol niet voorziet, beslist het Bestuur.
Geschreven door Mark Brand op 8 september 2020 10:40 - 531 keer gelezen

Terug