Volleybalclub WIK

Nieuwsbericht

Corona-virus | Aangescherpte maatregelen teamsporten - update trainingen t/m 17 jaar
Update 26-10 | Zoals beloofd zouden wij terugkomen bij jullie met een aangepast trainingsschema voor jeugdspelers tot en met 17 jaar. In de bijlage het schema (versie 2) dat geldt vanaf 27 oktober tot en met 13 november 2020.

Deze week wordt er nog getraind door jeugdspelers tot en met 17 jaar volgens het reguliere schema. Volgende week (19 tot en met 23 oktober 2020) zijn er GEEN trainingen. Daarna starten we met het tijdelijke schema.

De nieuwe gestelde maatregelen vanuit de overheid geven aan dat sporters vanaf 18 jaar in groepjes van maximaal 4 personen, met inachtneming van de 1,5 meter regel ook mogen sporten. Als bestuur hebben wij besloten hier geen zaal voor in te gaan huren. Er kan dus vanuit de vereniging niemand van 18 jaar en ouder trainen.

Zodra de maatregelen het toelaten zullen wij er alles aan doen om iedereen weer te laten trainen.
Voor nu: let op elkaar en jezelf en blijf gezond!

Bestuur VC WIK Groot-Ammers

13-10 | Helaas is met ingang van woensdag 14 oktober 22.00u sporten in teamverband voor amateurs verboden, uitgezonderd kinderen tot en met 17 jaar. Voor VC WIK betekent dit dat al onze teams minimaal de komende 4 weken geen competitiewedstrijden spelen. Vooralsnog gaan de trainingen voor alle jeugdteams tot en met 17 jaar gewoon door. Voor jeugdspelers die bij een seniorenteam spelen wordt een schema opgesteld. Hier komen we zo snel mogelijk, maar uiterlijk deze week, op terug. Trainingen zijn uiteraard nog steeds zonder ouders en overig publiek en ook kleedkamers en douches zijn gesloten.

Net als jullie zijn wij teleurgesteld dat het volleybalseizoen voor een groot deel voorlopig ten einde is. Laten we positief blijven en hopen dat de maatregelen zijn werk doen en we snel weer lekker kunnen volleyballen.

Let op elkaar en jezelf, blijf gezond!

Sportieve groet,

Bestuur VC WIK Groot-Ammers
Geschreven door Mark Brand op 14 oktober 2020 07:49 - 567 keer gelezen

Terug