Volleybalclub WIK

Nieuwsbericht

Gerard Koeman neemt afscheid van VC WIK Groot-Ammers
Volleybalvereniging VC WIK Groot-Ammers neemt na twee seizoenen afscheid van Gerard Koeman. Gerard Koeman had de leiding over het eerste heren team sinds begin van het seizoen 2019/20. In het eerste seizoen haalde hij met het team een keurige 4e positie in de 2e divisie en mede door het opnieuw indelen van de landelijke competitie mocht het team promoveren naar de 1e divisie.

De start van het seizoen was veelbelovend met direct een 4-0 overwinning, maar had ook een keerzijde met het definitief wegvallen van middenman Jelle van Tol, Jelle kampte al langer met blessures, maar moest de strijd om terug te keren nu definitief staken. De goede start kon in de drie resterende wedstrijden niet worden vastgehouden en er werd niet meer gewonnen, daarna werd de competitie definitief beŽindigd door de corona-maatregelen.

Bij zowel Gerard als de selectie heerste het gevoel dat de visie op het spel en trainingen te verschillend waren om dit door te zetten naar een nieuw seizoen. De Technische Commissie heeft dan ook in goed overleg met Gerard besloten dat Heren 1 het nieuwe seizoen in de 1e divisie gaat beginnen met een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur van VC WIK begrijpt en steunt deze keuze uiteraard.

We bedanken Gerard voor zijn onvermoeibare inzet van de afgelopen twee jaar en wensen hem veel succes in de toekomst.

Geschreven door Mark Brand op 1 maart 2021 14:53 - 184 keer gelezen

Terug