Volleybalclub WIK

Nieuwsbericht

VC WIK | Buitensporten tot en met 26 jaar en vanaf 27 jaar (update 17-05)
Vandaag is bekend geworden dat de aangekondigde versoepelingen omtrent het coronavirus definitief doorgevoerd zullen worden met ingang van woensdag 19 mei. We krijgen dus meer mogelijkheden voor de buitensport en daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee!

Voor de jeugd tot en met 26 jaar wijzigt er niets, deze groep kan blijven sporten zoals dat nu al gedaan wordt. Voor de volwassenen vanaf 27 jaar wordt de groepsgrootte verruimd naar maximaal 30 personen. De 1,5 meter regel blijft wel van kracht.

In de bijlage vinden jullie een aangepast trainingsschema.

Uiteraard dient iedereen zich op de beachvelden aan de RIVM-richtlijnen te houden.

Aandachtspunten
Brengen en halen van de kinderen
Zorg dat je tijdig voor de training aanwezig bent, maar niet meer dan 5 minuten van tevoren. Ouders die hun kind(eren) komen brengen of halen mogen het beachvolleybal terrein niet betreden.

Binnenkomst beachvolleybalterrein
Iedereen die het beachvolleybalterrein betreedt doet dit via een duidelijk aangegeven ingang. Bij binnenkomst staat een handreinigingsmiddel, het is verplicht om bij binnenkomst de handen grondig te desinfecteren (je mag uiteraard ook zelf je eigen reinigingsmiddel meenemen).

Toeschouwers
Er zijn op het beachvolleybalterrein geen toeschouwers toegestaan.

Trainers
Trainers houden te allen tijde minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar.

Materialen
Alle materialen worden na gebruik gedesinfecteerd.

Stromend water en toilet
Toilet en stromend water zijn alleen in noodgevallen beschikbaar. Iedereen dient dus zelf voldoende drinken mee te nemen.

Afstand houden en groepsgrootte
Voor jeugd- en jongvolwassenenleden tot en met 26 jaar gelden er binnen de beachvolleybalvelden geen beperkingen. Voor seniorenleden van 27 jaar en ouder geldt binnen het beachvolleybalveld de 1,5 meter afstandsregel tot elkaar. In totaal mogen maximaal 30 sportende verenigingsleden (ongeacht leeftijd) aanwezig zijn op de Anton den Hartogvelden die buiten het beachvolleybalveld ten alle tijden 1,5 afstand tot elkaar houden.

Algemeen
Steekproefsgewijs zal het bestuur of beachcommissie een oogje in het zeil houden op naleving van de RIVM-richtlijnen.

Inplannen beachvelden voor vrij gebruik
  • Inplannen van een veld gebeurt via de WIK-site
  • Inplannen gebeurt op naam van alle de aanwezige personen (dus niet op teamnaam o.i.d), dit om het maximum van 30 aanwezigen te kunnen waarborgen
  • Inplannen mag alleen per week (dus niet vooruit plannen) en op zaterdag kun je maximaal 2 uur inplannen per veld.
  • Wanneer, door welke omstandigheid dan ook, wordt besloten om geen gebruik te maken van het ingeplande veld, dient deze gecanceld te worden door een e-mail te sturen naar beach@vcwik.nl
Sportieve groet,

Bestuur en beachcommissie VC WIK
Geschreven door Mark Brand op 18 mei 2021 08:01 - 331 keer gelezen

Terug