Volleybalclub WIK

Nieuwsbericht

VC Wik zomerprotocol
Op 26 juni wil het kabinet wil de 4e stap van het openingsplan in laten gaan. Vanaf dat moment is bijna alles weer mogelijk en daar zijn wij natuurlijk hartstikke blij mee! Stap 4 van het openingsplan valt daarmee gelijk met het stoppen van de reguliere beachtrainingen voor de jeugd- en seniorenteams. Per maandag 28 juni zullen er geen reguliere beachtrainingen meer worden verzorgd op de Anton den Hartogvelden.

Uiteraard kunnen de Anton de Hartogvelden nog wel gereserveerd worden via de website van VC WIK. Om met elkaar, verantwoord, te kunnen genieten geldt hiervoor per 28 juni het VC WIK Zomerprotocol 2021. Voor de selectieteams die binnen trainen geldt eveneens het VC WIK Zomerprotocol:

Algemeen
  1. De basisregels van de Rijksoverheid blijven gelden: was/desinfecteer je handen vaak, houdt 1,5 meter afstand en bij klachten blijf je thuis en laat je, je direct testen.
  2. In alle gevallen waarin het VC WIK Zomerprotocol 2021 niet voorziet bepaalt het bestuur van VC WIK.
Anton den Hartogvelden
  1. Op de Anton den Hartogvelden geldt geen groepsgrootte, wel houdt iedereen buiten de beachvelden 1,5 meter afstand tot elkaar. Binnen het beachveld is het toegestaan om de 1,5 meter los te laten.
  2. Reserveren van een beachveld is op naam. Houdt met het reserveren rekening met elkaar, reserveer dus niet weken achter elkaar. Indien je besluit om de reservering toch niet te gebruiken, meldt deze dan af door een e-mail te sturen naar: beach@vcwik.nl.
  3. Houdt de Anton den Hartogvelden schoon en netjes, afval gaat mee naar huis en wordt niet achtergelaten in de vuurkorf.
  4. De toiletten zijn open, houdt deze eveneens schoon en netjes.
  5. In alle overige gevallen geldt het reglement 'Anton den Hartog velden'.
Volleybal in de sporthal
  1. Voor alle trainingen in de sporthal geldt per accommodatie geen groepsgrootte, wel houdt iedereen buiten het volleybalveld 1,5 meter afstand tot elkaar. Binnen het volleybalveld is het toegestaan om de 1,5 meter los te laten.
  2. Kleedkamer en douches zijn open, houdt wel rekening met 1,5 meter afstand tot elkaar.
  3. De sportkantine mag ook weer open, hier gelden de ingestelde regels van Optisport, volg de aanwijzingen/instructies van het personeel op.

Het VC WIK Zomerprotocol 2021 geldt totdat het kabinet besluit om wijzigingen door te voeren. Graag zien wij iedereen zaterdag 21 augustus op VC WIK-dag! Opgeven voor de VC WIK-dag kan nog altijd, stuur een mail met jouw team naar beach@vcwik.nl! Meer informatie volgt binnenkort.

Namens de beachcommissie en het bestuur wensen wij iedereen een fantastische zomer toe!
Geschreven door Mark Brand op 23 juni 2021 11:32 - 317 keer gelezen

Terug