Volleybalclub WIK

Nieuwsbericht

Start zaalseizoen VC WIK 2021-2022
Het indoor volleybalseizoen gaat vanaf maandag 30 augustus weer van start en daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee (check hier de teamindelingen en trainings- en wedstrijdtijden)! Helaas hebben we nog steeds met andere omstandigheden te maken dan we van oudsher gewend zijn. hierbij een aantal aandachtpunten.

Zo wordt de 1,5 meter regel binnen de lijnen van het veld losgelaten, maar geldt deze buiten het veld nog wel. Er mag ook weer publiek aanwezig zijn bij amateurwedstrijden en trainingen. In principe geldt hier dat er een vaste zitplaats moet zijn, maar indien de concrete situatie dat niet mogelijk maakt, is staan op een afgebakende plek, met inachtneming van de 1,5 meter, ook toegestaan. Voor publiek geldt de verplichting van registratie en gezondheidscheck. Hiervoor zullen op de statafel in de hal van Sporthal De Reiger formulieren liggen. Verder mogen de kleedkamers en douches gebruikt worden. Uiteraard wel met inachtneming van de basismaatregelen (zoals de 1,5 meter regel). Ook zal de kantine van Sporthal De Reiger geopend zijn, volg bij bezoek de instructies van de medewerkers van Optisport op.

Verder ontvangt iedereen op korte termijn een toestemmingsformulier AVG (Algemene Verordening Persoonsgegevens) via de trainers/coaches. Als vereniging moeten wij voldoen aan de verplichtingen die de AVG voorschrijft. In het kader van deze wet zijn wij als vereniging verplicht toestemming te vragen voor het verwerken en het verstrekken van gegevens. Wij willen jullie vragen het toestemmingsformulier in te vullen of in te laten vullen als je 16 jaar of jonger bent en dit weer in te leveren bij de trainers/coaches.

Wij hopen op een mooi zaalvolleybalseizoen ondanks de 'bijzondere' omstandigheden. Zodra er tot aanpassing van de maatregelen (regionaal of landelijk) wordt besloten, worden bovenstaande punten geactualiseerd. Voor nu, houd je aan de basisregels en met elkaar maken we er iets moois van dit seizoen.

Sportieve groet,
Bestuur VC WIK Groot-Ammers
Geschreven door Mark Brand op 26 augustus 2021 11:05 - 369 keer gelezen

Terug