Volleybalclub WIK

Nieuwsbericht

Update 16-11 | Wat betekent het coronatoegangsbewijs voor VC WIK
Vrijdag 12 november zijn er door het demissionair kabinet strengere maatregelen aangekondigd omtrent het coronavirus. We kunnen gelukkig nog wel blijven sporten maar zoals vorige week reeds gemeld met een coronatoegangsbewijs (CTB) en nu dus ook zonder publiek.

Geen publiek bij amateur- en topsport
Met ingang van zaterdag 13 november 2021, 18.00 uur is 3 wekenlang geen publiek toegestaan voor de amateur- en topsport, binnen en buiten. Deze maatregel geldt zowel voor wedstrijden als trainingen. Een coronatoegangsbewijs (CTB) blijft verplicht om deel te kunnen nemen aan georganiseerde sport. Er geldt geen eindtijd om te kunnen sporten.

Geen coronatoegangsbewijsplicht voor betaalde krachten en vrijwilligers
Betaalde krachten en vrijwilligers ((assistent-)trainers, (assistent-)coaches, teambegeleiders, scheidsrechters, tellers en zaalwacht) hoeven geen CTB te laten zien op het moment dat zij een functie voor de sport vervullen in een binnensportlocatie. Zodra zij geen taak of functie meer vervullen, verlaten zij de sportlocatie.

Hoe zit het met noodzakelijke rij-ouders van uitspelende teams?

De noodzakelijke rij-ouders zijn welkom in de sporthal. Zij zijn niet CTB-plichtig, maar worden gevraagd 1,5 meter afstand te houden. Het kan zijn dat een vereniging waar uitgespeeld wordt vraagt een mondkapje te dragen. Wanneer noodzakelijk rij-ouders in de kantine plaats willen nemen, moeten zij wel een CTB laten zien.

Wij willen een ieder vragen zich aan de basisregels omtrent het coronavirus te houden. We hopen dat iedereen gezond blijft en in de gelegenheid is om lekker te blijven sporten. Voor eventuele vragen en/of opmerkingen kun je terecht bij het bestuur.

Sportieve groet,

Bestuur VC WIK Groot-Ammers
Geschreven door Mark Brand op 16 november 2021 11:21 - 133 keer gelezen

Terug