Volleybalclub WIK

Nieuwsbericht

Spek clubkas VC WIK met kaartverkoop FIVB WK Volleybal Vrouwen!
Vandaag is de speciale clubactie rondom het FIVB WK Volleybal Vrouwen van start gegaan en VC WIK doet ook mee. Door via onze unieke clubcode WK-tickets te kopen, spek je de clubkas. Een win-winsituatie, want jij zit op de tribune tijdens WK en wij verdienen wat extra’s voor onze vereniging. Help je mee om van de clubactie een succes te maken?

Vanaf vanmiddag 16.00 uur gaat de ticketverkoop voor het FIVB WK Volleybal Vrouwen live. Om dat te vieren, lanceerden TIG Sports en de Nevobo een speciale clubactie waarmee we twee vliegen in één klap slaan: samen met je clubgenoten, familie en/of vrienden ben je getuige van het grootste volleybalfeest ooit in Nederland én daarmee vullen jullie ook nog eens de clubkas van VC WIK.

Hoe werkt de clubactie?
Online verspreiden we onze unieke clubcode. Door op die link te klikken, kom je direct in de WK-ticketshop terecht. Vervolgens kun je je bestelling plaatsen en heb je jezelf verzekerd van een plek op de tribune! Bijkomend voordeel voor WIK: ieder ticket dat gekocht wordt via onze clubcode wordt geregistreerd. De WK-clubactie loopt tot 1 augustus. Aan het einde van de rit wordt de balans opgemaakt. Op basis van het totaal aantal verkochte kaarten wordt een x bedrag aan onze vereniging uitbetaald.

Mocht je benieuwd zijn naar de bijbehorende staffel, zo ziet ‘ie eruit:
  • Tussen de 50 en 99 tickets: €50 voor de clubkas
  • Tussen de 100 en 199 tickets: €150 voor de clubkas
  • Tussen de 200 en 349 tickets: €400 voor de clubkas
  • Tussen de 350 en 499 tickets: €1000 voor de clubkas
  • Tussen de 500 en 999 tickets: €1750 voor de clubkas
  • Boven de 1000 tickets: €4000 voor de clubkas
Win een clinic van de Volleybaldames
Mocht je nog niet genoeg goede redenen hebben om nu WK-tickets te (ver)kopen dan trekt deze je ongetwijfeld over de streep: onder alle clubs die deelnemen aan de actie wordt één clinic van de staf en enkele speelsters van de Volleybaldames verloot! De clinic wordt gepland in het seizoen 2022-2023.

Laten we samen in actie komen om zoveel Oranje supporters op de tribunes te krijgen én een mooi bedrag voor de clubkas te verdienen! Bestel je tickets via de speciale link op onderstaande banner!

Geschreven door Mark Brand op 3 mei 2022 08:57 - 59 keer gelezen

Terug