Volleybalclub WIK

Nieuwsbericht

Goed bezochte ledenvergadering ziet voorzitter Bernard de Graaf afscheid nemen
Afgelopen woensdagavond 15 juni vond de jaarlijkse ledenvergadering weer plaats, dit keer weer zoals 'vanouds' in de kantine van Logisticon. Na 5 jaar neemt Bernard de Graaf afscheid als voorzitter van VC WIK.

Vorig jaar gaf Bernard aan zijn taken als voorzitter na dit seizoen te willen neerleggen. Aan het bestuur de taak om op zoek te gaan naar een nieuwe voorzitter. Het bestuur is uitgekomen bij huidig TC-lid Hermen Zwijnenburg. Zijn kennis van onze vereniging, de volleybalsport en de jarenlange ervaring vanuit de TC maken Hermen een geschikte opvolger van Bernard.

Op de ledenvergadering werd Hermen unaniem gekozen door de aanwezige leden en dat betekend dat VC WIK afscheid neemt van Bernard en in de 27-jarige Hermen haar nieuwe voorzitter kent.

Bernard werd vervolgens door de nieuwe voorzitter toegesproken met enkele mooie dankwoorden en een korte terugblik op de afgelopen 5 jaar. Ook de oud-voorzitter nam van de gelegenheid gebruik om zijn dank te uiten richting het bestuur voor de prettige samenwerking de afgelopen jaren. Naast een nieuwe voorzitter is Margreet den Ouden herkozen als penningmeester en is Perry Eikelenboom unaniem gekozen als nieuw bestuurslid.

Bernard de Graaf

Hermen Zwijnenburg

Margreet den Ouden

Perry Eikelenboom
Geschreven door Mark Brand op 16 juni 2022 08:34 - 73 keer gelezen

Terug