Volleybalclub WIK

Nieuwsbericht

TVN
Bericht van Arie Mol (voorzitter regiobestuur)Beste volleyballers,Tijdens de sectorraad heb ik namens het regiobestuur aangegeven de situatie van het failliete TVN.

Kort samengevat zal dit betekenen dat de NeVoBo met 120.000 leden minimaal 450.000 Euro moet bijpassen. Tijdens de Bondsraad op 7 juni zal besloten worden in welke termijnen en bedragen dit zal worden betaald.

Het Regiobestuur zal tijdens de Regioraad op 5 juni hierover de mening van de verenigingen vragen. De hoogte van het bedrag is uiteraard nog niet zeker zolang de zaak in handen is van de curator. Het kan dus alleen nog maar tegenvallen.Sinds 1994 betaalt ieder lid van de NeVoBo per jaar 5 gulden aan Topvolleybal.

Jeugd- en recreantenleden betalen 3 gulden. Tot en met 2002 ging deze afdracht naar TVN.

Het Regiobestuur heeft ingestemd dat deze ledenafdracht voor 2003 ten goede komt van de nieuwe stichting PRO-VOLLEY. De aansturing van deze stichting is in handen van de NeVoBo. Belangrijke partner hierbij is NOC/NSF onder andere in de voor ons bekende persoon Joop Alberda.

Er is inmiddels een interim-manager (Bas Vos), een Raad van Toezicht wordt gevormd en statuten worden opgesteld.

Tijdens dezelfde Bondsraad wordt vastgesteld de hoogte van de ledenafdracht voor de komende jaren.Ondanks de problemen met TVN gaan de WLV-wedstrijden gewoon door.

Op 31 mei en 1 juni zullen de lange mannen in Ahoy twee maal in actie komen tegen Cuba.Deze week heeft onze Regio ook de organisatie gekregen van de Nationale Bekerfinales.

Op 20 april (1e Paasdag) hopen we in de Topsporthal Rotterdam u als toeschouwer Ún Alcom/Capelle en Sliedrecht Sport als deelnemer te begroeten, zie ook de aankondigingen op de volgende pagina's. Meer informatie hieronder volgt nog in de komende weken.Rest mij nog u een goed, sportief en blessurevrij volleybal toe te wensen,met vr.gr.

namens het regiobestuur,Arie Mol, voorzitter.
Geschreven door www.Tuureluur.nl op 5 maart 2003 10:44 - 1754 keer gelezen

Terug