Volleybalclub WIK

Archief

Statiegeld actie COOP | 1172,40 euro opgehaald voor de jeugd
De statiegeldactie bij de COOP heeft het geweldige bedrag van 1172,40 euro opgeleverd voor de jeugd van VC WIK.
Lees verder...

VC WIK Pubquiz op vrijdag 12 maart
Aankomende vrijdag (12 maart) is het zover: de allereerste editie van de VC WIK Pubquiz. De quiz is digitaal, via Microsoft Teams. De ultieme bezigheid tijdens die saaie avonduurtjes met avondklok.
Lees verder...

Arie van Wolferen en Ronald Lacroes gaan door bij VC WIK Groot-Ammers
Na twee incomplete seizoenen heerst, bij zowel de heren Van Wolferen en Lacroes als Bestuur en Technische commissie van VC WIK, het gevoel dat we er nog niet het maximale uit hebben kunnen halen.
Lees verder...

Gerard Koeman neemt afscheid van VC WIK Groot-Ammers
Volleybalvereniging VC WIK Groot-Ammers neemt na twee seizoenen afscheid van Gerard Koeman. Gerard Koeman had de leiding over het eerste heren team sinds begin van het seizoen 2019/20.
Lees verder...

Uitnodiging Meet-up voor jongeren op woensdag 3 maart
Wat vind jij van het huidige sportaanbod in Molenlanden? Droom jij mee over hoe we de sportparel van het Groen Hart kunnen worden?
Lees verder...

VC WIK jeugd | vrijdag 19 februari Bingo
De jeugdcommissie heeft voor vrijdag 19 februari een erg leuke activiteit georganiseerd voor alle VC WIK jeugd: de Digitale VC WIK Bingo!
Lees verder...

19 jeugdleden geslaagd voor scheidsrechterscertificaat
Onlangs hebben liefst 19 jeugdleden hun spelregelbewijs weten te halen op www.volleybalmasterz.nl. Met dit bewijs konden zij vervolgens tijdens een - in november gehouden - vaardigheidstraining hun certificaat halen. En dit is gelukt!
Lees verder...

1 2 [3] 4 5 6 .... 171

Agenda