Volleybalclub WIK

Archief

VC WIK beach | Trainingen voor middelbare schooljeugd t/m 18 jaar
Wij zijn erg blij om te melden dat voor de middelbare schooljeugd t/m 18 jaar de beachtrainingen van start kunnen gaan! Om de beachtrainingen volgens de richtlijnen te kunnen geven is de middelbare schooljeugd tot en met 18 jaar die in een jeugdteam spelen ingedeeld volgens volgend schema!
Lees verder...

VC WIK beach | trainingen voor de jeugd - update indeling etc
Goed nieuws, er mag weer buiten georganiseerd gesport worden door jeugd tot en met 12 jaar. Jongeren van 13 t/m 18 jaar mogen weer buiten sporten mits er 1.50 meter afstand wordt gehouden. Direct na de persconferentie van vorige week zijn wij ons gaan voorbereiden om weer trainingen aan de jeugd tot en met 12 jaar te kunnen geven op onze beachvolleybalvelden VANAF vrijdag 8 MEI a.s. De exacte tijden, groepsindeling etc. zijn hier terug te vinden!
Lees verder...

Koninklijke onderscheiding Hennie en Gijs
Vanmiddag zijn Hennie den Boer en Gijs van Bruchem onderscheiden met een lintje. Beide zijn nu lid in de orde van Oranje-Nassau.
Lees verder...

Initiatief vanuit de leden - Tikkie voor VC WIK'kie
Vanuit het bestuur heeft iedereen bericht ontvangen dat over de periode maart t/m mei slechts de helft van de contributie ge´nd wordt. Een mooi gebaar van ons bestuur. Zij zijn dit namelijk niet verplicht om te doen maar wil graag haar leden tegemoet komen in deze onzekere tijden.
Lees verder...

Corana-virus | afgelasting activiteiten
Update: Ook de bevrijdingsloop 2020 gaat niet door!

Door de huidige ontwikkelingen rondom het corona-virus is de organisatie helaas genoodzaakt om de Steek spelavond
Lees verder...

Jeugdleden VC WIK court crew bij Sliedrecht Sport
Afgelopen zaterdag 7 maart 2020 verzorgden enkele jeugdleden van onze vereniging de court crew bij de wedstrijd Sliedrecht Sport H1 tegen SAMEN.Lycurgus H1 in sporthal de Basis.
Lees verder...

Succesvolle editie van het den Hartog Mobil bedrijventoernooi
Het den Hartog Mobil bedrijventoernooi kende afgelopen donderdagavond een succesvolle editie, met de Groot Drukkerij, den Hartog Mobil, OTD en nieuwkomer de Avonturenboerderij als winnaars.
Lees verder...

1 .... 5 6 7 [8] 9 10 11 .... 170

Agenda