Volleybalclub WIK

Archief

Inleveren spelerskaarten
Heb jij nog spelerskaarten thuis? Wil je deze zo spoedig mogelijk inleveren bij de ledenadministratie?
Lees verder...

Voorlopige teamindelingen, trainings- en wedstrijdtijden 2020/2021
De zomerstop van de volleybal is nog in volle gang, maar dat betekend niet dat de Technische Commissie in de afgelopen periode heeft stilgezeten! Sterker nog; ze presenteren jullie de voorlopige teamindelingen, trainings- en wedstrijdtijden 2020/2021: zie schema.
Lees verder...

Corona-virus | versoepeling activiteiten & eindstand Tikkie voor VC Wikkie
Vanaf 8 mei zijn de beachtraingen voor de jeugd tot en met 12 jaar van start gegaan en de weken erna zijn we ook gestart met de trainingen voor jeugd tot en met 18 jaar en de senioren.
Lees verder...

VC WIK verzorgt samen met GIGA Molenlanden beachvolleybaltrainingen
VC WIK gaat in samenwerking met GIGA Molenlanden beachvolleybaltraining geven aan kinderen van de basisschool uit Groot-Ammers, Nieuwpoort en Langerak. Het gaat om kinderen die geen lid zijn van VC WIK, maar nu wel lekker buiten willen sporten.
Lees verder...

Nieuwe datum jaarvergadering - donderdag 2 juli a.s.
Gisteren tijdens de bestuursvergadering is besloten om de jaarvergadering die op 9 juni gepland staat te verplaatsen naar donderdag 2 juli 2020 op een nader te bepalen locatie.
Lees verder...

VC WIK beach | beachvolleybal voor seniorenleden
Vanaf maandagavond 18 mei willen wij onze seniorenleden ook de mogelijkheid geven om te gaan trainen op de Anton den Hartog velden (Sportlaan 2, Groot-Ammers).
Lees verder...

Tikkie voor VC WIK'KIE | Update week 3
Verschillende leden van de club hebben het initiatief 'een Tikkie voor VC WIK'KIE' opgezet. De actie loopt nu 3 weken en er is al een schitterend bedrag van 775,86 opgehaald voor
Lees verder...

1 .... 4 5 6 [7] 8 9 10 .... 170

Agenda